Pindasaus
Heerlijk is dat , smaakt altijd ,bij de oosterse maaltijd ,
sateetjes van de BBQ ook lekker bij patat.
En deze eenvoudige pindasaus is zo klaar
Wat heb je nodig
3 lepels pindakaas (zonder zout)
1a2 lepels zoutarme ketjap
1 lepel citroensap
1 sjalot
1 Spaanse peper
3 tenen knoflook
water
zwarte peper
zonnebloemolie
Pepertje knoflook en sjalot heel fijn snijden
zonnebloemolie in de pan en alles aanfruiten
pindakaas erbij ketjap en citroensap.
Roer alles goed door elkaar .voorzichtig water bij gieten ,
aan de kook laten komen
tot de pindasaus een gladde mooie saus is.
Eventueel nog kruiden erbij of ketjap..
Lekker op smaak maken eventueel nog sambal.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.