zondag 25 december 2022

Pannenkoeken van Mozzarella

 

           Pannenkoeken van Mozzarella


Deze pannenkoek van mozzarella vind ik persoonlijk de lekkerste als je het heb over k.h.b. pannenkoeken bakken.

Ik heb in de laatste paar jaar alles wel uitgeprobeerd ,maar dit is het blijvertje.

Hier op de foto met yoghurt wat blauwe bessen en zoetstof, niet om reclame te maken maar ik gebruik Candarel daar zitten ook geen koolhydraten in..miniem wat er in zit.

Pannenkoeken zijn in de zomer ook lekker met aardbeien


Voor 3 pannenkoeken 1 persoon

half bakje mozzarella 
2 eieren
zoetstof 
roomboter om te bakken

Staafmixer


Meng met de staafmixer de eieren met mozzarella tot een egaal beslag.
Klontje roomboter in de koekenpan en doe dun het beslag in de pan
Het heeft iets langer nodig als de traditionele pannenkoek om bruin en gaar te
worden
Als de ene kant bruin is pannenkoek omdraaien en andere kant laten garen en bruinen.
Pannenkoek op je bord en doe  beleggen met wat je lekker vind.
Ik vind het met Griekse yoghurt zoetstof en blauwe bessen het lekkerst.
En dan lekker oprollen ,mmmmm.


het vult goed en na 3 van deze pannenkoeken ..genoeg !!
Maar wat zijn ze lekker.
Niet elke dag eten hoor ..variatie  is het belangrijkst .










Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.