Kikkererwten met spinazie en gebakken Ei
Het is een idee wat je met restjes doet en wat nog lekker is . Ik heb kikkererwten over van gisteren van de; Gekonfijte Tandoori kikkererwten
Ook nog een restant spinazie en ei altijd lekker bij spinazie.
Een lekkere lunch.
Natuurlijk hoef je het niet van restjes te maken.
Klein blikje kikkererwten met spinazie en een ei volstaat.
Wat heb je nodig;
klein blikje kikkererwten
ongeveer 100gram spinazie
1 ei
olijfolie om te bakken
paar cherrytomaten
1 teen knoflook
halve theelepel komijnzaad
halve theelepel pul biber of chilipeper
witte peper
paprikapoeder.
Olijfolie in de pan en laat de spinazie slinken,
Kikkererwten goed spoelen met koud water.
Komijnzaad chilipoeder en klein gesneden knoflook bij de spinazie.
Kikkererwten er bij en de tomaatjes laat de tomaatjes zacht worden .
In een andere pan olijfolie in de pan en bak je ei met peper en paprikapoeder.
Alles gaar en klaar , lekker op het bord en eten maar.
Veel vezels bij deze maaltijd goed voor ons.
Eet smakelijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.